Metalind domaćin najvažnije godišnje Lean konferenciji u Hrvatskoj

/Other/metalindHR/Metalind-vijest-GALP.jpg

Proizvođač protupožarnih vrata i stakla, "Metalind", bio je domaćin konferencije "Green & Lean proizvodnja 2015".

Dana 26. studenog 2015. Metalind je ugostio 30 vodećih stručnjaka u Lean implementaciji u različitim industrijama u Hrvatskoj - od prerade hrane do banaka. Sve tvrtke imaju jednu zajedničku stvar - kontinuirano poboljšanje LEAN-a i pronalaženje načina kako svakodnevne poslove odraditi bolje i naprednije.

Zaposlenici Metalinda ponosno su prezentirali svoju tvornicu i podijelili svoja iskustva kako bi pomogli unaprijediti lokalno gospodarstvo. Metalind je predstavio LEAN poboljšanja i svojim dobavljačima i kupcima. Organizatori „Green & Lean proizvodnje“ bili su oduševljeni prikazom kako se  LEAN principi provode u tvornici u Hrvatskoj, te su izrazili mišljenje da je Metalind jedna od najboljih LEAN tvornica koje su imali priliku posjetiti.

Sudionici su također bili zainteresirani za sustav godišnjih službenih LEAN procjena i za implementaciju „Lean u uredu“ gdje se Metalind smatra za vodeću tvrtku u Hrvatskoj.

"Vrlo sam zadovoljan što smo predstavili Metalind kao naprednu tvornicu i dobro mjesto za rad. Želio bih se zahvaliti timu koji je uz nas u svim Lean aktivnostima,te svim zaposlenicima u Metalindu za njihov trud u primjeni Lean principa u posljednje 3 godine, tijekom kojih smo poboljšali rezultat od početnih 11% na prošlogodišnjih 60%.", izjavio je direktor Metalinda Davor Njegovac.